Rozsdagyár

SUM 41 - Feloszlik a kanadai punk rock csapat

2023. május 08. - Kovenant

sum_41.jpg

Hivatalos Facebook-oldalán jelentette be az 1996-ban megalakult kanadai punk rock csapat, a Sum 41, hogy 27 év után feloszlanak. Bár a döntés okára nem tértek ki, a jelenleg is futó turnéjukat még befejezik, illetve a "Heaven And Hell" című utolsó lemezüket még kiadják (a banda legutolsó albumáról ITT írtunk kritikát, míg tavaly októberi Aréna-beli koncertjükről ITT írtunk beszámolót).

Az, hogy 1996 óta a Sum 41 tagjai voltunk, életünk legszebb időszakát jelentette. Örökké hálásak leszünk akár régi, akár újabb rajongóinknak, akik bármilyen módon támogattak minket. Nehéz kifejezni mindazt a szeretetet és tiszteletet, melyet mindannyiótok iránt érzünk és azt akartuk, hogy ezt először tőlünk halljátok.

A Sum 41 feloszlik. De még előtte mindenképpen megcsináljuk a jelenleg is futó turnénk ez évi koncertjeit és alig várjuk, hogy kiadjuk utolsó, "Heaven And Hell" című utolsó korongunkat, melyet aztán egy végső világ körüli turné fog követni. A részleteket hamarosan közzé is fogjuk tenni. 

Nos, minden rajongónkat várjuk a színpadok elé a bulikon és izgatottan várjuk, hogy mit hoz majd a jövő a számunkra. Köszönjük nektek a Sum 41 elmúlt 27 évét!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5718119570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása