Rozsdagyár

SOULHARBOUR - Klippremier: Lost

2023. szeptember 26. - Kovenant

soulharbour_2.jpg

Új dallal jelentkezett a hazai Soulharbour. November 29-én pedig megjelenik bemutatkozó albumuk "Odyssey" címmel. A dal keverését és maszterelését Mede György végezte, a videót és a grafikákat Kulutácz Endre készítette.

A Lost azt az állapotot dolgozza fel, amikor a kilátástalanság, a közöny és az önsajnálat teljesen megbénít minket. Amikor teljesen elveszettnek érezzük magunkat, olykor mérhetetlen dühöt érzünk önnön tehetetlenségünk felett és mivel nem racionális a viselkedésünk és nem látunk tisztán, nem is feltétlenül tudjuk mi okozza ezt az állapotot. Ez egy borzasztóan mély gödör, amiből gyakran csak külső segítséggel tudunk kimászni, viszont a kétségbeesettségünk közepette gyakran bántjuk azokat az embereket is, akik a legközelebb állnak hozzánk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8718222619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása