Rozsdagyár

SLYTRACT - Megjelent a hazai csapat legújabb kislemeze

2023. szeptember 29. - Kovenant

slytract.jpg

Megjelent a miskolci Slytract legújabb, "Exodus Unleashed" névre keresztelt kislemeze két új dallal a Metal.hu gondozásában. Az új EP hangulatában, illetve stílusában az "Explanation: Unknown" és az "Existing Unreal" lemezekhez hasonló. A címadó Exodus Unleashed dalhoz készült egy videoklip, a Sitting In The Pit pedig egy szöveges videót kapott.

A zenekar tagságában is fontos változások történtek, Galántay Tamást Cristobal Romero Hernandez váltotta a dobok mögött, Bencze Márton basszusgitáros helyett még nem érkezett új tag, de a sávokat Prepelicza Zoltán (ex-Lazarvs) játszotta fel.

A kislemez CD formában kereskedelmi forgalomban nem kapható, de aki október 15-ig a Metal.hu oldalán Slytract-pólót rendel, ajándék CD-t kap a póló mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3018224591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása