Rozsdagyár

WITHIN TEMPTATION - Jövőre hazánkba látogat a zenekar

2023. október 04. - Jurancsik Eszter

within-temptation-photo-tim-tronkcoe_1.jpg

Nyolc kislemezes dal után szeptemberben jelentette be a holland Within Temptation, miszerint október 20-ával megjelenik nyolcadik sorlemezük, a "Bleed Out", mely a 2019-es "Resist" nyomdokain menetel majd. A szóban forgó korong teljes egészében a modern metal vonalán mozgott, így az 1996 óta aktív, kezdetben gótikus-szimfonikus metalt játszó zenekar teljes stílusváltáson esett át.

A Sharon den Adel énekesnő vezette csapat ma adta hírül, hogy jövőre nagyszabású európai turnéra indulnak az albummal, a koncertsorozat egyik állomása pedig a budapesti Barba Negra: 2024. október 18-án itt lép fel az együttes.

A frontasszony korábban azt is elmondta: megváltak előző kiadójuktól, amelynek oka pont a zenekar kislemez-orientált munkája volt.

Azt szerették volna, hogy egy-két dal után adjuk ki a kész albumot, és csak akkor adjunk ki további kislemezeket, amikor az album már elérhető. Ám ha te azokról a dolgokról akarsz énekelni, amelyek ott és akkor történnek veled, akkor kislemezeket kell kiadnod, és nem akarsz rá akár éveket is várni, hogy megoszthasd az érzéseidet. Szakítani akartunk a kislemezek és albumok kiadásának hagyományos menetével, ez ösztönzött minket arra, hogy egyedül folytassuk tovább. A kiadó úgy hitte, hogy ezt lehetetlen megcsinálni, és csak a hagyományos mód a járható út. Szóval elengedtek minket, aminek nagyon örülök. Barátsággal történt meg a szétválás. Szabadabbak vagyunk, mint valaha! Ez felbecsülhetetlen, még akkor is, ha így jóval több a dolgunk. 

A banda egyébként néhány nappal ezelőtt hozta ki a nyolcadik kislemezes tételt, amely a Ritual címet viseli.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7818227817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása