Rozsdagyár

HOOLIGANS - Klippremier: Körforgás

2023. október 25. - Kovenant

hooligans_2023.jpg

Két év után új albummal készül a Hooligans: a megjelenés még idén várható, most pedig itt az első új dal, a Körforgás. A 2021-es "Zártosztály" magasra tette a lécet (kritikánk ITT olvasható): már a megjelenés előtt, az előrendelések alapján elérte az aranylemez státuszt, majd ezután röviddel platinalemez is lett. Azóta öt klip is készült hozzá, az elmúlt két év alatt pedig több mint 140 koncerten játszotta el a zenekar (a Kiss Endivel készült interjúnk ITT található).

A "Fekete szivárvány" címet viselő album felvételeit már befejezte a zenekar: külön érdekesség, hogy itt hallhatjuk először a 2022 januárjában belépett Romanek Gergely basszusgitárost is. Gergő ráadásul nem csak az új dalok készítésében vette ki a részét először, hanem december 28-án a Papp László Sportaréna színpadán is először áll majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3718242801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása