Rozsdagyár

HOOLIGANS - Klippremier: A döntés

2024. szeptember 26. - Kovenant

klip.jpeg

A Hooligans zenekar közzétette legújabb dalát A döntés címmel, amely a hamarosan a TV2-n debütáló hatrészes, S.E.R.E.G. című sorozat hivatalos betétdala. Az együttműködés révén a Megafilm Service produkciójának a zenekar is részese lehetett (a csapat előző két lemezéről ITT és ITT írtunk kritikát, míg a Kiss Endivel készült interjúnk ITT olvasható).

A dal elkészítésére a sorozat producere, Helmeczy Dorottya kérte fel a Hooligans együttest. Miután a banda bepillantást nyert a sorozat egyes jeleneteibe, azonnal igent mondott. Ezt követően megkezdődtek a stúdiómunkálatok, majd egy különleges videoklip-forgatás, amelyet a Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandár támogatásával sikerült megvalósítani Szolnokon. A forgatás során a Hooligans tagjai rengeteg segítséget kaptak, így egy lenyűgöző, magas színvonalú videoklip születhetett meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7518500710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása