Rozsdagyár

SEPULTURA - Feloszlik a legendás brazil banda, európai búcsúturnéra indulnak

2023. december 09. - Kovenant

sepultura_2023.jpg

Hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a legendás brazil thrash metal csapat, a Sepultura, hogy egy európai búcsúturnét követően feloszlanak. 2024. november 17-én a Barna Negrában fog sor kerülni arra, hogy magyar rajongóiknak is megköszönjék az elmúlt negyven évet (a banda előző két soralbumáról ITT és ITT írtunk kritikát).

A Sepultura az út végére ért és úgy döntött, hogy tervezett módon mond búcsút az életnek és pályájának. A következő 18 hónap során a negyvenéves karrierünket a rajongóinkkal egy búcsúturné keretében ünnepeljük meg. A múlt és a jelen ünnepe lesz ez, még egyszer utoljára. 

Az elmúlt négy évtized tele volt buktatókkal és fantasztikus élményekkel, 80 országot és számtalan eltérő kultúrát jártunk be és látogattunk meg és zenénk révén Brazília kulturális nagyköveteként szerepelhettünk a világban. Az utolsó stúdióalbumunk, a "Quadra", mely karrierünk egyik csúcspontja, egy felejthetetlen fejezettel bővítettük karrierünket, melyet aztán a SepulQuarta követett, melynek segítségével a koronavírus okozta nehézségeket is sikerült legyőznünk. Most erőinket egy végső, de méltó búcsúra összpontosítjuk. És ti mindannyian a részesei lehettek ennek. 

A negyvenedik évfordulós turnénk során negyven különböző városban negyven élő dalt fogunk rögzíteni, hogy egy átfogó válogatást adhassunk koncerteljesítményünk legenergikusabb pillanataiból. Nagyon hálásak és boldogok vagyunk minden miatt, amit az elmúlt negyven évben elértünk. Nagyszerű lemezeket adtunk ki, számtalan koncertet tartottunk, számos barátunk lett ezalatt, találkozhattunk gyermekkori bálványainkkal, és mi is hozzájárultunk ahhoz, hogy Brazília felkerüljön a metal nemzetközi térképére. Éppen ezért úgy érezzük, hogy a zenei színteret úgy hagyjuk el, hogy minden feladatunkat teljesítettük. 

Mindig is a mi rajongóink voltak a legnagyszerűbbek, akik mindig támogattak bennünket, akik igényesek és intelligensek voltak, akik a zenekarral együtt nőttek fel és akik mindig hűségesek maradtak hozzánk. Nélkületek ez nem lett volna lehetséges. Ez a koncertlemez és a turné nektek szól! Kedves SepulNation - mindig is szeretni fogunk titeket! 

Az eutanázia jog a méltóságteljes halálhoz. A jog ahhoz, hogy szabadon élj és ahhoz, hogy megválaszd, mikor halsz meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7218277367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása