Rozsdagyár

TÁBOR FESZTIVÁL '24 - Megérkeztek az első nevek

2024. január 10. - Bodzilla

taborfesztival_24.jpg

Bizonyára sokunkban élnek még kellemes emlékek a 2023-as év utolsó nyári fesztiváljáról, a Tábor Fesztiválról. Azt  már a rendezvény utáni hetekben lehetett tudni, hogy 2024 utolsó nyári hétvégéjén újra dübörögni fog a rock és a metal Alsóörsön. Reméljük, az időjárás is ugyanolyan kiváló lesz, mint legutóbb. Abban pedig biztosak is lehetünk, hogy a szervezők mindent megtesznek majd, hogy a rendezvény se veszítsen a szinvonalából.

Ahogy megszokhattuk már, a műfaj hazai nagyágyúi évről évre tiszteletüket teszik a fesztiválon. A 2023-as évben  két nemzetközi névvel (Alestorm és Phil Campbell and the Bastard Sons) még szintet is lépett a rendezvény. A most bejelentett nevek között már is találunk egy nemzetközi punkikont, a Toy Dolls-t.

Mindemellett, ahogy már említettük, a hazai mainstreamből ott lesz a Tankcsapda, a Lord, a Road, a Depresszió, a Pokolgép, a Sing Sing és természetesen a házigazda Zorall. Karácsonykor pedig napvilágot látott a 2024-es fesztivál himnusza. A Fish Nekem ennyi elég címmel, Road Máté vendégszereplésével alkotta meg a dalt (kedvcsinálóként) a '23-as fesztivál képeivel.

Január 15-ig pedig még kedvezményes áron lehet bérletet vásárolni a 2024-es fesztiválra. Aki pedig még egy kicsit nosztalgiázna a téli hidegben, az nézelődhet a galériánkban ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1518299337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása