Rozsdagyár

DADMETAL - 70 éves részeg meztelen nagypapa tombolt Ozzy klasszikusára egy budapesti luxushotelben

2024. január 16. - Kovenant

oo_2.jpg

Nem mindennapi Facebook-bejegyzéssel állt elő az Országos Mentőszolgálat. Régebben huszonéves rocksztárok törték szét koncertturnéjuk során a szállodai szobáikat, azonban ma már mintha kissé megemelkedett volna a rockzene rajongóinak átlagéletkora. A mentősöket egy 70 éves részeg meztelen nagypapa miatt riasztották, aki átszellemülten tombolt Ozzy Osbourne Bark At The Moon című klasszikusára egy budapesti luxushotelben.

Kétségbeesett recepciósok kérték a fővárosi mentők gyors segítségét múlt héten, mert az egyik luxuslakosztály 70 év körüli vendége meztelenül sétálgatott egy üveg itallal a hotel folyosóin és hangosan énekelt. Bár a látvány kétségkívül segítségért kiáltott, mentésirányító bajtársunk ezt az okot nem sorolta az életveszélyes esetek közé, így az amerikai férfinak még a mentők érkezése előtt volt ideje megmutatnia magát szinte az egész szállodában.

Bejárta az éttermet és a bárt is meglátogatta, ahol Ozzy Osbourne egyik ismert dalát, a Bark At The Moon-t adta elő teljes átéléssel. A mentőket ezután egy fotelban ülve fogadta a szálloda előterében, ahol már lepedőkkel takarták el a koncertet a biztonsági őrök. Rutinos bajtársnőnk pillanatok alatt meggyőzte az erősen etiles leheletű beteget arról, hogy függessze fel az előadást, a hidegre való tekintettel pedig gyorsan vegyen fel egy köntöst.

Arról is hamar sikerült megegyezni, hogy együtt kisétáljanak a mentőautóhoz, így rendőri segítségre végül nem is volt szükség. A férfi végig együttműködő volt a vizsgálatok és az ellátás során, ráadásul még eddig titkolt beatbox-tudását is megvillantotta az életmentőknek. A gondoskodó szállodai dolgozók jóvoltából bajtársaink végül teljes ruházatban szállíthatták kórházba a whiskyző metalveteránt, akinek mielőbbi felépülést kívánunk! A mentésben résztvevőknek gratulálunk!

A borítókép illusztráció, mely a Visme AI-alkalmazással készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1418304163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása