Rozsdagyár

NIGHTWISH - A finn csapat a következő két-három évben nem fog koncertezni

2024. január 25. - Kovenant

nightwish2021_3.jpg

A finn szimfonikus metal csapat, a Nightwish már korábban bejelentette, hogy következő stúdióalbumát nem fogja megturnéztatni és meghatározatlan időre a szögre akasztják hangszereiket, azonban most konkrétabb információk is napvilágot láttak a jövőbeni terveikről (a zenekar előző két albumáról ITT és ITT írtunk kritikát).

Kai Hahto dobos a Chaoszine online magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy az elkövetkező két-három évben minden bizonnyal nem fogunk Nightwish-koncertre menni. A zenészt arról kérdezték, hogy hány szólókoncertet fog tartani a közeljövőben.

Gondolkodtam azon, hogy több szólókoncertet adok, de legyünk először túl a mostanin és meglátjuk, hogy mennyire érdekli a közönséget a dolog és érdemes-e többet is megtartani. Valószínűleg filmfelvételt is készítünk a buliról, hogy megnézzük mi magunk is, mennyire volt jó a fellépés. Ha jól ment, akkor néhány bulit még biztos csinálunk idén. Jó lenne, mivel a következő Nightwish-album az év vége felé érkezik és jelenleg úgy néz ki, hogy a következő két-három évben nem lesz Nightwish-koncert. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4818310955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása