Rozsdagyár

NIGHTWISH - Határozatlan időre visszavonul a zenekar

2023. június 21. - Jurancsik Eszter

img_0214.jpg

Dolgozik új albumán a Nightwish, a dalokat pedig még a nyáron szeretné rögzíteni a csapat. Azonban a friss koronggal nem terveznek turnéra indulni, erről Tuomas Holopainen, a zenekar alapítója és dalszerzője számolt be (a banda előző két lemezéről ITT és ITT írtunk kritikát).

Itt az ideje, hogy tájékoztassunk titeket az utunk következő szakaszára vonatkozó terveinkről. A 2023 júniusára tervezett koncertek után határozatlan időre szögre akasztjuk a lantot, már ami az élő fellépéseket illeti, és nem fogunk turnézni a következő albumunkkal. E döntésünknek személyes okai vannak, de mindannyian egyetértünk abban, hogy a zenekar jövője érdekében elengedhetetlen. 

A finn, holland és brit tagokkal felálló banda leszögezte: a tervezett szünetet nem Floor Jansen énekesnő terhessége vagy bármelyikük szólótörekvései miatt iktatják be, ahogyan azt is megerősítették, hogy továbbra is aktív marad az együttes. Az is kiderült: az új lemez - amely 2024-ben kerül boltokba - 12 új dalt vonultat fel, és természetesen készítenek videoklipeket is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3018150912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása