Rozsdagyár

NINJA KNEE INJURY - Dalpremier: Winter's Cry

2024. február 17. - Kovenant

ninja_knee_injury.jpg

A modern metal műfaj egyik legújabb szereplője, a Ninja Knee Injury büszkén jelenti be, hogy megjelent a debütáló száma, mely a Winter’s Cry címet kapta.

A zenekar 2023 nyarán alakult, az első néhány hónapot főleg zeneírással és próbákkal töltötték, de néhány szám már felvételre is került. Ezek közül az első a Winter’s Cry, melyet hamarosan egy újabb dal követ, majd tavasszal élőben is bemutatkoznak. A részletekkel hamarosan jelentkeznek a közösségi felületeiken.

Színpadon 2024 áprilisában mutatkoznak be az Analog Music Hallban. Mindeközben a háttérben készülnek az új dalok és a stúdiófelvételek, az év során több kislemeznóta megjelentetése is tervben van, év végére pedig az első nagylemez a cél.

A Winter’s Cry melodikus, melankolikus hangulatú, középtempós dal, amely négy percen keresztül egy energikus lezárás felé épül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1018327609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása