Rozsdagyár

ROCKMARATON - Majdnem teljes a program

2024. április 17. - Bodzilla

rockmaraton_xxx_lineup.jpg

Idén nyáron visszatér sokunk kedvence, a pandémia miatt szünetre kényszerült Rockmaraton Fesztivál. A harmincadik, jubileumi fesztivál 2024.07.11. - 07.14. között kerül megrendezésre a már megszokott helyszínen, a dunaújvárosi Szalki - szigeten. Jó hír hogy már elindult a fesztivál weboldala, mely rengeteg információval szolgál a rendezvénnyel és a jegyvásárlással kapcsolatban. Elérhető a majdnem teljes program, mely már nem csak a napi bontást tartalmazza, hanem a részletes időrendet is. 

A fesztivál húzóneve az idén új albummal jelentkezett Judas Priest lesz. Mellettük számos nemzetközi banda is tiszteletét teszi a metal minden területéről. Úgy mint a Destruction, Accept, Carcass, Amorphis, Sick Of It All, Dog Eat Dog, Marduk, Rotting Christ, The 69 Eyes, Igorrr, Unearth, Dynazty, vagy éppen a hazai rock/metal élet színe java: Depresszió, Leander Kills, Alvin és a Mókusok, Pokolgép, Road, Lord, Down For Whatever, Phoenix Rt, Rómeó Vérzik, Moby Dick, Remorse, NFR. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3018375491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása