Rozsdagyár

SKINDRED - A Napalm Records kiadóhoz szerződtek

2014. október 21. - Kovenant

K1600_Skindred+1+2013.jpg

A brit SKINDRED és a Napalm Records kiadó szerződést kötött mai közös sajtóközleményük szerint. A zenéjében a reggae, a punk és a heavy metal elemeit vegyítő walesi zenekar az egész világot lefedő terjesztési és promóciós megállapodást hozott tető alá a neves kiadóval.

A SKINDRED előző albuma, a "Kill The Power" a brit TOP 40-be is bekerült. A zenekar tizenöt éves karrierje során félmillió hanghordozót adott el világszinten és számos nagy sikerű turnéval és fesztiválfellépéssel a háta mögött most újabb szintre tervez lépni. A csapat már az új albumán dolgozik, amelynek megjelenését a Napalm Records 2015-re tervezi.

A bandával kapcsolatos hír még, hogy Dan Sturgess, aki eddig a koncerteken segítette ki őket az elmúlt években, most teljes jogú tagként csatlakozott a csapathoz. A SKINDRED 2015 márciusában a Steel Panther turnéján vendégzenekarként fog fellépni az Egyesült Királyságban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7910421076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása