Rozsdagyár

METAL-SHOP.HU - A No. 1 metal üzlet! (Hirdetés)

2016. július 03. - Kovenant

metalshop_team.jpg

Eltűnnek a határok, ha a rockzenéről van szó. Az európai Metalshop család újabb hatalmas területtel növelte birodalmát - bemutatkozik a Metal-Shop.hu! Szeretjük a magyar kultúrát, szeretjük a magyarok identitását, szeretjük a magyar rock és metal zenéket és ami a legfontosabb - szeretjük a magyar rockereket. Szóval ha vérbeli metal fan vagy, vagy egyszerűen csak szereted az alternatív, punk zenét és a metal divatot, gyere és látogass el hozzánk!

A pólóktól kezdve a dekorációkig, a bőrbakancsoktól a könyvekig, a sötét BLACK CRAFT okkult cuccoktól az adrenalintól fűtött METAL MULISHA ruhákig mindent megtalálhatsz nálunk. Több ezer érdekes dolog közül válogathatsz honlapunkon. A kínálatunkban megtalálhatod a bandák hivatalos cuccait. Szóval ha szereted a nehézsúlyú versenyzőket mint például a METALLICA, a SLAYER, a SLIPKNOT, a NIGHTWISH és az AVENGED SEVENFOLD, vagy esetleg jobban érdekelnek az extrémebb dolgok mint a SATYRICON, a BEHEMOTH, a BURZUM vagy a CANNIBAL CORPSE, akkor jó helyen jársz!

Emlékezz a névre: Metal-Shop.hu! A kereskedelemben otthon vagyunk, és igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani vásárlóinknak, kiválasztani a ruhákat és újdonságokat az ízléseteknek megfelelően. 2004-ben alakult az eredeti cseh Metalshop kiskereskedés, mely minőségi árukat biztosít a férfi és női metal/punk/alternatív ruházat, a lábbelik, az ékszerek és a kiegészítők terén. A világ bármely pontjára postázunk, több mint 20.000 termékünk van raktáron. A mottónk: "Ez az első számú forrása minden metal zene szeretőnek!" Mostantól a tipikus magyar ízléssel a Metal-Shop.hu égisze alatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7910417478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása