Rozsdagyár

KRELL - Szezonnyitó buli Budapesten az Astoriánál

2016. augusztus 24. - Felicium

12348052_934256229943612_1051228528379090440_n_1.jpg

2013-ban három zenész úgy döntött, ideje a szerelmi illetve baráti kapcsolatot egy közös zenekarban is kipróbálni, így elindult a KRELL története. Élőben Keresztes Viktor (Junkies) segíti őket és természetesen szeptember 1-én sem lesz ez másképp, amikor is az Astoria sarkán található ex-living roomban lépnek fel a rockot elektronikával keverő Signals From Hyperion és a hard rock/metalos Eternity társaságában. (Esemény)

A KRELL zenészeit már megismerhettük közös projectjük előtt is, mivel szorgosan tevékenykednek a zenei piacon. Riki és Viktor a Junkiesból, Linda pedig annyi helyről ismerhető, hogy nem lenne elég a hasáb a felsorolásához. Többek közt Where is Cooper, POP84, valamint Tommyval közösen zenéltek a Drugzoneban is, mellyel bőven mindenki előtt jártak, hisz az országban ilyen különleges zenekar azóta sem igazán alakult. (Facebook)

A Signals From Hyperion bár régen indult zenei project, mégsem hallottunk róluk sokat egészen 2015-ig. Azóta viszont megjelent egy klip, kiadtak egy kislemezt és koncerteznek is rendszeresen. Jelenleg például a Rocktogon tehetségkutatójában méretik meg magukat eddig sikerrel. (Facebook)

Az este első fellépője pedig a szemtelenül fiatalokból álló Eternity zenekar, akik idén léptek először a deszkákra még év elején. Azóta sok idő telt el, gyakoroltak és fejlődtek. Most itt az idő, hogy megmutassák mit tudnak. Amire biztosan lehet számítani, az örömteli zenélés, metal és némi Metallica. (Facebook)

eternitiy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7811610574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása