Rozsdagyár

HOT BEAVER - Klippremier és lemezinfók: Feed The Machine

2016. szeptember 03. - Kovenant

hot_beaver_band.jpg

Újra Európa-turnéra indul a budapesti Hot Beaver. Akárcsak tavaly, ismét az Ektomorf társaságában zavarják le az egy hónapos, 24 állomásos körutat. A főleg németországi helyszínekre koncentráló (pld. Berlin, Hamburg, Drezda) turné során a két banda október 27-én Debrecenbe érkezik. 

A 2014-ben alakult zenekar "Pillars of Creation" című lemeze a HammerWorld magazin CD mellékleteként jelenik meg, amelyet október 13-án mutatnak be a budapesti közönségnek a Gozsdu Manó Klubban. A fizikai formátumban is megjelenő korong 12 dalt tartalmaz. Ezen az estén csatlakozik hozzájuk a Baron Mantis formáció is. 

Szeptember 3-án az ingyenes Rock On! Feszten mutatják meg, milyen egy igazi hódbuli, illetve 17-én önálló koncertet adnak Kecskeméten a Kilele Music Caféban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5011672684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása