Rozsdagyár

HETI BRUTALITÁS - Interorganic Slaughter EP premier

2016. október 18. - Felicium

14441068_709119742568447_8146291333391200194_n.jpg

Unod magad? Mazochista vagy? Imádod a brutálisabbnál brutálisabb underground szörnyszülött zenéket? Nos, bármelyik is legyen igaz, vagy ha mindhárom egyben az még jobb, mert bemutatjuk a hazai stúdió projektként működő  Interorganic Slaughter "zenekart".

Természetesen a tagok más csapatokban is tevékenykednek, de kilétüket homály fedi és nem szeretnék felfedni magukat. A dalokat hallgatva biztosan nem mondanám teljesen komplettnek őket, de ez akár egy fricskaként is felfogható, hogy bizony mi ilyet is tudunk csinálni ha akarunk. Bármelyik is igaz, a stíluson belül ez az alkotás mindenképp megállja a helyét. No de mi is ez a stílus? Az biztos, hogy valamilyen grind, de a legegyszerűbb, ha a nyakatokba zúdítjuk azt amit ők mondanak magukról: Goregrind/Grindcore/Melodic Grind.

Súlyos témák, nincs kegyelem és nincs érthető szöveg. Nagyjából ezekkel lehet jellemezni a csapat munkáját. Kellemes szórakozást hozzá! Ha van humorérzéked és/vagy kedveled a hasonló stílusokat, akkor biztosan tetszeni fog... vagy nevetőgörcsben törsz ki! (ha-ha). És ha már belekezdtünk a dolog boncolgatásába, a fenti indokok miatt 8,666 disznót kapnak a 10-ből!

8,666/10

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7311818537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása