Rozsdagyár

BAD HABIT - Új klippes dallal jelentkeznek a debreceniek | PREMIER

2016. november 24. - Felicium

15152274_1468686646493772_473477355_o.jpg

A Bad Habit egy 2013-ban alakult fiatalos, lendületes rock zenekar Debrecenből. Magyar és angol nyelvű dalaik és feldolgozásaik sok stílust ötvöznek. Dallamos vokálokkal, néhol zúzósabb riffekkel fűszerezve táncoltatják, vagy énekeltetik meg a közönséget. A fiú, lány ének duó mellé csatlakozik két harapós gitár és egy masszív dob-basszusgitár kombináció. Legújabb klipjük ma, azaz csütörtök este jelent meg, méghozzá a nyáron kiadott EP-ről a Flashback dalhoz.

Hol készült, és miért pont egy tetőn?

A dal már nyáron kijött a legutóbbi EP-vel együtt, de a klip csak most jelenik meg.

Azért tetőn, mert hol máshol? (haha) Nem... amúgy nincs rá konkrét magyarázat, csak gondoltuk egy ilyen pörgősebb dalhoz illik ez a lázadó terep.
A csapatot legközelebb Debrecenben, a Roncs bárban láthatjátok élőben, méghozzá a Fatal Error és a Zion Refresh társaságában. Eseményt ITT találjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4811993882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása