Rozsdagyár

KABINLÁZ - Idén jelent meg az első nagylemez | Hazai reménységek #2

2016. november 30. - Felicium

kl_promo_1.jpg

A KabinLáz zenekar 2013-ban alakult Püspökladányban (ahonnan a kultikus Dying Wish is származik). 2014-ben vették fel az első anyagukat, az "Álomféreg" címre keresztelt kétszámos demót, amit 2015 nyarán az Ébredés EP követett. Ezt a lemezt már élőben is jó alaposan bemutatták a Diktátor zenekar 30 éves jubileumi koncertkörútjának egyik vendégeként.

Idén januárban láttuk elérkezettnek az időt arra, hogy ismét stúdióba vonuljunk és nekilássunk első nagylemezünk felvételeinek.

A felvételek ismét Karcagon zajlottak, a hangzás pedig Mulicz Zoltán (ex-Vale Of Tears, Stardrive) keze/füle munkáját dicséri.

A "Végül helyreáll" lemez 9+1 dalt tartalmaz, a zene továbbra is riffközpontú modern rock/metal, komor szövegekkel és a 90-es évek grunge hangulatát idéző, hangsúlyos vokálokkal.

December 10. - Debrecen /Kosár/
December 26. - Esztergom /Sportalsó/

KabinLáz
Hajdú Tibor – dobok
Jakab Imre – gitár
Papp Norbert – ének
Sárközi Ádám – basszus

kabinlaz.bandcamp.com
facebook.com/kabinlaz

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9012005978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása