Rozsdagyár

Popdalok metalköntösben torzított gitárral | #1 JARED DINES

2016. november 30. - Felicium

11752449_662001253935942_8061621714036435090_n.jpg

Jared Dinesról biztosan sokan hallottak már, ugyanis hihetetlen sok paródia, ének/gitár technikákat bemutató, valamint átdolgozás videója található meg saját Youtube-csatornáján. Ma megnézzük, hogy mit tud kezdeni a pop dalokkal.

Amit érdemes tudni Jaredről, hogy egy nagyjából 1000 fős kisvárosban, a washingtoni Royban született. Munkáját tekintve youtuber, zenész és producer. A zenélésen belül énekel, gitározik és dobol is, tehát igazán multifunkciós, amire szükség is van, ha saját magad akarsz zenéket összerakni egyedül. Ezenkívül nemrégiben jelentkezett saját kislemezzel is, melyet szintén a Youtube-csatornáján lehet meghallgatni. Ezt már inkább azoknak javasoljuk, akik bírják a hörgéseket és a kemény gitár riffeket.

Adam Lambert, Britney Spears, Lady Gaga, Justin Bieber, Wiz Khalifa és megannyi rádiós előadó, mely így határozottan jobban szól... haha!  

Ha ez nem lenne elég, akkor most nézzünk Adele-átdolgozásokat: "Someone like you", "Rolling in the Deep", "Set Fire to the Rain", "Hello" és gyakorlatilag minden ismertebb dal az előadó hölgytől.

Végezetül lássuk, hogy milyen lenne, ha breakdownok lennének a Radioactive Imagine Dragonsában, a Call me maybe-ben, Justin Bieber Baby című dalában, a One Directionben, vagy éppen vagy éppen Taylor Swift Black Space számában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3312012464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása