Rozsdagyár

DAN - Heves megyei rocktrió a Tankcsapda nyomdokain | Hazai reménységek #16

2017. január 24. - Felicium
15202549_1798177303781949_538331720361826778_n.jpg
Szóval a Heves megyei Domoszló községből származó DAN zenekarról lenne szó. 2015 májusában alakultunk meg három taggal. Szabó Norman - ének/gitár, Dudás Dániel - vokál/bass, Berkes Alex - dob. Főbb irányvonalunkat a grunge-t nagyjából egy éve találtuk meg egy (véletlenül) Nirvana-hoz hasonló stílusban íródott számmal, mikor mind a hárman egyszerre mondtuk, hogy ez lesz az! Ezt kell folytatni!

Miután mindhárman magunkénak éreztük ezt az életérzést attól kezdve a meglévő számokat írtuk át ilyen stílusra illetve az új szerzeményeket már tudatosan eszerint alakítottuk. Idén júliusban felvettük első számunkat (FélGőzzel), majd augusztusban csináltunk hozzá egy vintage stílusú, saját készítésű klipet.

Aztán októberben a második számunkat (Lélegzem) rögzítettük stúdióban és egy szintén saját készítésű klippel tettük nyilvánossá. Jelenleg a következő felvételen dolgozunk amit januárban szeretnénk megejteni, illetve a dalírás a másik amivel foglalkozunk, aztán még lemezfelvétel is szóba jöhet. Sajnos a koncertezés még nem indult be, de minden lehetőség érdekel, ami deszkákkal kapcsolatos. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3612147543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása