Rozsdagyár

SLAYER - Egy világ körüli turnét követően befejezi pályáját a csapat

2018. január 22. - Kovenant

slayer.jpg

Azt hiszem, a Rozsdagyár szerkesztősége most testületileg elmegy a legközelebbi kocsmába és lei... izé, elmerengünk az idő múlásán, a végesség természetén és amúgy filozófiailag átértékeljük az életünket. Lassan tényleg minden régi nagy kedvencünk elbúcsúzik tőlünk, ki végérvényesen és a túlvilágon zenél tovább vagy csak simán leteszi a lantot. Most a Slayeren a sor.

A banda Facebook-oldalán közzétett rövid videó szerint még egy hatalmas világ körüli turné és tényleg ennyi volt. Az, hogy ez a koncertkör csak Észak-Amerikára korlátozódik vagy végigjárják az ismert Slayer-birodalom minden területét (Európa, Japán, Dél-Amerika), azt még nem lehet tudni. A héten mindenesetre érkeznek majd a dátum- és a helyszínmegnevezések is, akkor okosabbak leszünk.

A Slayer érezhetően megroppant Jeff Hanneman alapító gitáros és fő dalszerző 2013 májusában történt halála után, a másik alaptag, Dave Lombardo pedig pár hónappal előtte, februárban került ki a zenekarból, valószínűleg anyagi okok miatt. Az eddigi (és minden bizonnyal utolsó) albumuk, a 2015-ös "Repentless" nem sikerült rosszul (lemezkritika ITT), de az igazi, régi tűz már hiányzott belőle.

Ahhoz képest, hogy Kerry King nagyfőnök még azt nyilatkozta pár éve, hogy simán bennük van még egy-két lemez és mivel máshoz ő személy szerint nem is ért, csak a zenéléshez, így akár hetvenéves korában is tolná a thrash metalt a színpadon, ez most eléggé váratlan. De tényleg minden véget ér egyszer. Köszönünk mindent és reméljük, hogy mifelénk is eljönnek még egy zúzásra a császárok!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8613595469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása