Rozsdagyár

HANGFOGLALÓ PROGRAM - Ezek az együttesek nyertek előzenekari támogatást

2018. január 29. - Kovenant

hangfoglalo.jpg

December 7-én nyilvánossá vált a Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiumának előzenekari pályázatokra vonatkozó döntése. A támogatásra október 13-ig olyan együttesek jelentkezését várták, akik koncertjeiken könnyűzenei és jazz műfajba besorolható, élőzenét szolgáltató előzenekarokat léptetnek fel.

A megadott határidőig 61 zenekar, összesen 165 005 500 Ft összegben igényelt támogatást. Ebből végül 58 150 000 Ft-ot ítélt meg a Kollégium. A pályázónként 900 000 és 2 000 000 Ft közötti támogatásokat elnyerő zenekarok között a 30Y, a Hiperkarma, a The Trousers, az Irie Maffia, a Magna Cum Laude, a Kowalsky meg a Vega, és az Ivan and the Parazol, valamint a The Biebers is megtalálható.

A támogatásnak köszönhetően a nyertes pályázók koncertjein 2018-ban több tucat tehetséges és feltörekvő formáció kap majd lehetőséget arra, hogy nagyobb publikum előtt lépjen fel.    

A támogatottak listája INNEN érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8113614813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása