Rozsdagyár

MAEOTIS - Letölthető az Avarok Gyűrűje EP

2018. március 27. - Felicium

band_photo_1.jpg

"Örömmel jelentjük, hogy a bemutatkozó anyagunk utolsó példánya is gazdára talált! Ezért, hogy megköszönjük a támogatásotokat, a mai naptól ingyenesen letölthetővé tettük a teljes "Avarok Gyűrűje" EP-t a zenekar bandcamp oldalán: itt! "

A Maeotis egy debreceni metal zenekar, mely azzal a céllal alakult, hogy a zenén keresztül mutassa be őseink életét és történetét. A zenénk alapját a pagan metal stílusirányzat képezi amely nálunk kiegészül egyfajta magyaros hangzással és saját stílusunk elemeivel. A metal zenében megszokott hangszereken túl autentikus, népi hangszerek bevonásával is kísérletezünk. A zenekar egyik jellegzetességét képezik a magyar nyelvű szövegek, melyek az ősi hun-magyar történelem és mitológia világát idézik.

A Maeotisnak eddig két hanganyaga jelent meg, a 2014-es "Avarok Gyűrűje" és a 2015-ös "Vérbulcsú" EP, jelenleg pedig első nagylemezének megírásán dolgozik.

maeotis_a_gy_front_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1713782014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása