Rozsdagyár

CRAZY MAMA - Twister, Stula Rock és Tunyogi emlékzenekar

2018. május 14. - Felicium

stula0520.pngMájus 20-án, a Crazy Mamában fog bekövetkezni a Stula Rock és a Twister zenekarok közös tavaszi miniturnéja. A két banda az ország több pontjátn muzsikált együtt, de a fővárosi közös bulit természetesen nem lehet kihagyni. Mindkét zenekarnál várhatók vendégzenészek, lássuk, hogy kik ők (facebook esemény).

A Dudás Ivett és Ráduly Levente már a februári lemezbemutató koncerten is élvezhette a Stula Rock meghívását, és ezzel természetesen emelve az est színvonalát, így május 26-án sem lesz ez másként.

A Twister öt év után játszik újra a Crazy Mamában. Levi visszatért az Egyesült Államokból, de persze az eddig beugrós, Paróczi Krisztián is dobverőt fog ezen az estén a kezébe, a Twister színeiben. A zenekar korábbi két tagja, Mókos Tamás, és Pető Tamás is színpadra lép majd a Twisterrel, előbbi egy dal erejéig, utóbbi pedig végig a színpadon lesz, ahogy a régi szép időkben.

Az este zárófellépőjeként a Tunyogi Péter Emlékzenekar lép majd színpadra, akik a legszebb, és legismertebb dalait adják elő olyan pontossággal és zenei alázattal, amilyet csak ritkán látni.  Ha már láttad őket itt leszel, ha nem, de szereted a műfajt, gyere el, élvezni fogod minden percét.

"Remek estének ígérkezik tehát a május 20-i Crazy Mamás hangverseny, várunk benneteket nagy szeretettel!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2113927886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása