Rozsdagyár

KABINLÁZ - Megjelent a püspökladányi csapat új kislemeze

2019. március 04. - Kovenant

kabinlaz_zenekar_1.jpg

A tavalyi soralbum után a Kabinláz most egy "Milenneha" című EP-vel jelentkezett, melyen két tétel kapott helyet. A zenekart legközelebb március 16-án Körösladányban, az Éva Kávéházban csíphetitek el élőben a Mindenen Keresztül társaságában.

A "Milenneha" EP nem tekinthető önálló sorlemeznek. Inkább amolyan különleges kiadvány, mellyel igazságot szolgáltattunk két "hányattatott sorsú" régi szerzeményünknek. Ezek a dalok - amellett, hogy a KabinLáz indulásával nagyjából egy időben születtek - a zenekar lazább, könnyedebb oldalát villantják fel (legalábbis zeneileg).

A Milenneha című nótát eddig semmilyen formában nem rögzítettük, az Álomféreg pedig a 2014-es bemutatkozó demón szerepelt címadóként, de mindig is úgy éreztük, hogy jobb hangzást érdemelne. Az EP elkészítésének lehetőségét a 2018.07.13-án, Kondoroson megtartott I. Betyár Rockzenei Tehetségkutatón nyertük, a felvételek és az utómunkálatok a Híd Média Stúdióban zajlottak Drobek Attila irányításával, a borító Tőkés Anikó munkája.

A címadó dalunkra Zagyva Zsolti barátunk készített egy nagyon hangulatos videót, melyben az elmúlt 6 évünk legboldogabb pillanatait gyűjtöttük össze. Második dalunk pedig egy régi-új szerzeményünk, mely a KabinLáz indulásával nagyjából egyidős Álomféreg 2019-es verziója. Ezt a dalt Papp Lajos a Dying Wish-ből támogatta meg egy nagyon hangulatos szöveges videóval. Nézzétek/hallgassátok szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5414667833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása