Rozsdagyár

ARCH ENEMY - Késik az új album

2022. június 09. - Jurancsik Eszter

arch_enemy2022_2.jpg

Július 29-én jelent volna meg a svéd/kanadai Arch Enemy új stúdióalbuma, a "Deceivers", amelyre csaknem öt évet vártak a formáció rajongói (előző kiadványukról, a "Will To Power" című lemezről ITT olvashattok kritikát).

Kedves Arch Enemy-rajongók, előre nem látható körülmények miatt a Deceivers album megjelenését két héttel el kell halasztanunk, az új dátum augusztus 12. Ez a vártnál jóval későbbre esik, de ígérjük, hogy minden várakozást megér majd. Szeretnénk megköszönni a nagyszerű támogatásotokat és reméljük, hogy minél többetekkel találkozhatunk idén nyáron!

- áll a csapat hivatalos közleményében. 

Alissa White-Gluz és a fiúk négy dalt már kihoztak a lemezről: tavaly októberben a csalódást témájául vevő Deceiver, Deceiver debütált, decemberben a House Of Mirrors, amely az otthon fogalmát vesézi ki, februárban a Handshake With Hell-lel jelentkeztek, májusban pedig hallhattuk-láthattuk a Sunset Over The Empire című szerzeményt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4717851121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása