Rozsdagyár

ARCH ENEMY - Jeff Loomis gitáros távozik a csapatból

2023. december 30. - Kovenant

arch_enemy_2022a_1.jpg

A nemzetközi felállású dallamos death metal csapat, a Michael Amott vezette Arch Enemy megvált gitárosától, Jeff Loomis-tól, aki korábban a Nevermore bárdistája volt. Loomis közel egy évtizede volt a zenekarral, távozásának okait egyik fél sem részletezte (a banda korábbi albumairól ITT és ITT írtunk kritikát). Utódja Joey Concepcion (ex-Sanctuary, ex-The Absence) lesz.

Óriási öröm volt közel egy évtiezeden keresztül Jeff-fel játszani az Arch Enemy-ben, szenzációs élmény volt körbeturnézni vele a világot. Már jóval korábban is barátok voltunk, mielőtt elkezdtünk volna együtt játszanui és most még sokkal közelebb állunk egymáshoz, ami remek dolog. Tiszteletben tartjuk azt, hogy most úgy érzi, hogy itt az ideje továbblépnie a zenekarból és csak a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve!

Az egyetlen dolog a változás és ez azon pillanatok egyike, amikor a dolgoknak egy kicsit változnia kell, hogy minden érintett számára megfelelően alakuljon minden. Örömünkre szolgál, hogy Joey Concepcion lesz az új gitárosunk. Joey hatalmas tehetség és már régóta az együttes barátja, még be is ugrott 2018-ban Jeff helyett néhány európai fesztiválkoncerten. 

Sokat fogunk turnézni és számos izgalmas dolog vár ránk 2024-ben és azután is, alig várjuk, hogy belevágjunk és  megírhassuk a zenekar történetének egy újabb fejezetét. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8518291685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása