Rozsdagyár

FIVE FINGER DEATH PUNCH - Ivan Moody visszavonul a metaltól

2022. október 15. - Kovenant

five_finger_death_punch_3.jpg

Alig jelent meg a Báthory Zoltán vezette amerikai Five Finger Death Punch új albuma, az "Afterlife" (melyről a kritikánk ITT olvasható), máris újabb fejlemény történt a csapat soraiban.

Tegnap este a Denver városában (Colorado államban) megtartott 5FDP-koncerten Ivan Moody énekes bejelentette, hogy jövőre még egy lemezt készít a zenekarral, aztán kiszáll a metalból.

El akartam mondani már ezt nektek. És ezt még senki más nem tudja az egész világon, Denver, szóval itt fogom megosztani veletek ezt a dolgot és rajtatok múlik, hogy mit is kezdetek vele. Az életem elmúlt 15 évében végigturnéztam a világot, minden országot, minden várost legalább kétszer. És ez tény. És mindeközben, ahogy sokan közületek szülőként tudják, nem nagyon töltöttem sok időt a gyerekeimmel. Szóval ma tettem egy ígéretet és ragaszkodni is fogok ehhez. Jövőre még egy 5FDP-lemezt készítek a bandával, aztán visszavonulok a heavy metaltól. 

Mondjuk Ivan Moody megfogalmazása elég ködös, mert csak a metallal tervez szakítani, arról nem beszélt, hogy a zeneiparból is végleg kiszáll-e vagy más stílusban azért folytatja a karrierjét. Mindenesetre várjuk meg az együttes hivatalos nyilatkozatát is, mert Moody már legalább kétszer kiszállt a csapatból az elmúlt években, aztán végül mindig visszakozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9817955138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása