Rozsdagyár

FEKETE ZAJ 2024 - Újabb zenekarok a tizenöt éves fesztivál programjában

2024. június 09. - Chloroform Girl

fz_png.jpg

Bár legutóbb majdnem a teljes fellépőlistát kiadta a tizenötödik születésnapja alkalmából ötnaposra bővített fesztivál, még mindig van pár név, melyről eddig nem tudtunk. Pár produkció bejelentése még mindig várat magára, de ismét újabb nevekkel gazdagodott a Fekete Zaj 2024-es programfüzete.

Ilyen például a Harakiri For The Sky – az osztrák post-black csapat idén először látogat el a Mátrába.

harakiri_2.jpg

A másik elsőbálos zenekar pedig nem kisebb név, mint az Enslaved – a prog-extrém vonalon mozgó zenekart végre a Zaj színpadán is megnézhetjük, mégpedig a pénteki napon.

enslaved_3.jpg

A magyar fellépők táborát pedig a hazai berkekben méltán híres Watch My Dying gazdagítja; Veres Gáborék bandáját augusztus 17-én tudjuk majd megnézni a fesztiválon.

wmd.jpg

Visszatér Sástóra idén a finn NYOS is, az instrumentálban utazó finn duó augusztus tizennyolcadikán áll a fesztivál színpadára.

nyos.jpg

A Fekete Zaj eddigi programját a fesztivál honlapján lehet találni: https://www.feketezaj.hu/lineup/
Jegyek az alábbi linken vásárolhatóak: tixa.hu/feketezaj2024
A szálláshelyeket itt érjük el: https://tixa.hu/fekete-zaj-2024-szallas

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7118415763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása