Rozsdagyár

RICK SPRINGFIELD – Dalpremier: Light This Party Up

2015. december 12. - Felicium

rick-springfield-photo_kicsi.jpg

Rick Springfield 1949-ben látta meg a napvilágot az ausztráliai South Wentworthvilleben (Sydney része). A zene már korán megtalálta, egy Beatles koncert formájában. Ennek hatására gitárt ragadva 13 éves korától járta a különböző zenekarokat mindig ott, ahol édesapja éppen katonaként állomásozott.

Hangszeres tudása alapján lassan egyszemélyes zenekart is alapíthatna, mivel énekel, gitározik, billentyűzik és még bendzsón is tud játszani. Azért élőben vannak társai, de érdemeit ez nem csorbítja. Rátérve az új szerzeményre, egy jövő évi albumról kaptuk meg az első számot. A lemez 2016 januárjában várható, „Rocket Science” címmel.

A Light This Party Up” pontosan egy olyan szám, mint amit a címből reméltem. Vérbeli rock sláger, ami felrázza a bulit. A fesztiválokon, rádiókban és a turnén is biztosan kajálni fogja a közönség, ettől egy percig nem kell tartania senkinek. Ha jól számolom, ez már a huszadik stúdió lemez, ami a saját neve alatt indított projectet illeti. Azt kell, hogy mondjam: le a kalappal. 53 év alatt semmit sem vesztett a lendületéből és ajánlom mindenkinek az ebédhez, mert olyan jól fog esni, mint egy falat kenyér.

Rocket Science (2016)

1. Light This Party Uprickspringfield-rocketscience.jpg
2. Down
3. That One
4. The Best Damn Thing
5. Miss Mayhem
6. Pay It Forward
7. Found
8. Crowded Solitude
9. Let Me In
10. All Hands on Deck
11. We Connect
12. (I Wish I Had A) Concrete Heart
13. Earth to Angel

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7010418980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása