Rozsdagyár

THE GATHERING - Klippremier: Waking Hour

2016. április 02. - Kovenant

the_gathering_band.jpg

Minden idők egyik legzseniálisabb metal bandája, a holland The Gathering 2014 novemberében ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Ebből az alkalomból egy nagyon különleges fellépéssel lepték meg rajongóikat, két koncertet is adtak egyazon napon a hollandiai Nijmegen városában található Doornroosje csarnokban.

A koncertek azért voltak egyediek, mert azokon a teljes The Gathering-történelem, azaz mindhárom énekes és minden valaha szereplő The Gathering-tag fellépett. A megismételhetetlen eseményről természetesen hangfelvétel is készült, mely "TG25 - Live at Doornroosje" címmel meg is jelent dupla CD-s és tripla vinyles kiadásban.

the_gathering_cover.jpg

Professzionális rajongói videók is készültek a koncertekről, melyek felveszik a versenyt a nagykiadós DVD-kiadásokkal is (a felvételek vágását és koordinálását Xenxo Martínez Rodríguez végezte). 

A TG25 projekt fellépő tagjai:

Anneke van Giersbergen, Silje Wergeland, René Rutten, Hans Rutten, Frank Boeijen, Hugo Prinsen Geerligs, Marjolein Kooijman, Jelmer Wiersma, Bart Smits, Marike Groot and Noël Hofman.

A csapat továbbra sem tervezi a visszatérést, a tagság szétszéledt. Azonban az életmű új kiadásai tervbe vannak véve (vinyl nyomások bónusztartalommal, stb.). Addig is lehet azért reménykedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2410418148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása