Rozsdagyár

WORMFOOD - Dalpremier: Gone On The Hoist (G.O.T.H.)

2016. április 21. - Kovenant

wormfood_band.jpg

Az Apathia Records gondozásában május 20-án jelenik meg a francia avantgárd doom/gothic metal csapat, a Wormfood új albuma "L’Envers" címmel, melyről most a legújabb kislemeznótájuk, a Gone On The Hoist (G.O.T.H.) hallgatható meg a hajtás után exkluzív magyarországi dalpremierünk keretében.

15 évvel megalakulása után a Wormfood egy új albummal és egy új felállással tér vissza, mely az Erdh, a Melted Space, az Öxxö Xööx, a Régiment és a Abstrusa Unde nevű bandákból érkezett tagokat foglalja magába. Öt évvel a depresszív “Posthume” korongot követően a párizsi avantgárd doom/gothic metal csapat újra életre kelti a "France" albumon feltűnt színpadias elemeket és dühös zenei kitöréseket, miközben szövegvilága és megközelítése szinte kizárólagosan frankofón marad. 

A sötét és dekadens hangulatú lemez felvételei Axel Wursthorn (a Carnival in Coal alapítótagja) segítségével történtek és Paul Bento (ex-Carnivore, ex-Type O Negative) is vendégszerepel rajta.

A CD+póló csomag itt rendelhető elő, míg a digitális formátumban történő előrendelést itt teheted meg.

A banda Facebook-oldalát itt, a kiadó Facebook-oldalát pedig itt találod.

wormfood_cover.jpg

wormfood_logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6710417980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása