Rozsdagyár

THY ART IS MURDER - Klippremier és split lemez

2016. július 01. - drfreezy

taim-official1.jpg

Ma jelent meg az ausztrál deathcore csapat, a Thy Art Is Murder első klipje a korábbi énekes, Chris "CJ" McMahon kilépése óta.

A magyar közönség idén február 3-án láthatta a Thy Art Is Murdert a Parkway Drive és az Architetcs társaságában a Barba Negrában. Már ott is session zenész lépett velük színpadra CJ helyett Nick Arthur (Molotov Solution) személyében, most pedig kiadták első klipüket is szétválásuk óta.

thy.jpg

A The Depression Sessions című split lemezt a Nuclear Blast jelenteti majd meg, és az ausztrál deathcore csapat dalain kívül szerepelni fog még rajta a Fit For An Autopsy, és a The Acacia Strain 2-2 szerzeménye. Ezen az albumon kapott helyet a két utolsó olyan dal, amin még CJ énekel: egy Du Hast (Rammstein) feldolgozás, és a They Will Know Another, a teljes tételsor pedig a következő:

1. Thy Art Is Murder - They Will Know Another
2. The Acacia Strain - Sensory Deprivation
3. Fit For An Autopsy - Flatlining
4. Thy Art Is Murder - Du Hast (RAMMSTEIN cover)
5. The Acacia Strain - Black Hole Sun (SOUNDGARDEN cover)
6. Fit For An Autopsy - The Perfect Drug (NINE INCH NAILS cover)

13592795_1123987137647451_1683465056048484168_n.jpg

Most pedig következzen a They Will Know Another:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4010417492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása