Rozsdagyár

ANTHRAX - 35 éves a thrash metal legenda!

2016. július 18. - Kovenant

anthrax_2.jpg

Ma pontosan harmincöt éve, hogy 1981. július 18-án a New York-i thrash metal brigád, az Anthrax megalakult és koncertezni kezdett. Pályájuk során az egyike volt azon bandáknak, melyek egy egész stílus létrejöttében és megformálásában is részt vettek.

David Taylor, egy megrögzött Anthrax-rajongó, klipet készített az 1988-as Antisocial című nótára (eredetileg ezt a francia Trust írta meg és rögzítette), melyben a zenekar több mint harminc éves története során készült koncertvideóiból szerepel egy csokorra való. A klip egyben az életmű és az évforduló megünneplésének céljára is kiváló. 

Scott Ian ritmusgitáros/zenekarvezető az alábbiakkal emlékezett meg az évfordulóról:

 
"Harmincöt év telt el a megalakulásunk napja óta és azóta az életem gyökeresen megváltozott. Férj vagyok, apa vagyok és már alig emlékszem arra a 17 éves, az egyetemről hamarosan kitessékelt srácra, aki társalapítója volt egy heavy metal együttesnek. Az egyetlen dolog, ami a harmincöt év során nem változott, ami állandó, hogy még mindig az Anthrax ritmusgitárosa vagyok. Ezt sikerült elérnem az életben, egy zenekarban sikerült állandó posztot szereznem és ezt sosem fogom magától értetődőnek venni." 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1810417362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása