Rozsdagyár

Buddy Holly 80 - Exkluzív gálakoncert az Astoria Hotelben!

2016. szeptember 01. - Felicium

web_dsc0021.jpg

2016.09.09.-én a hazai, és nemzetközi rockabilly királyai a Mystery Gang egy exkluzív gála koncert keretén belül  emlékezik meg Buddy Holly 80. születésnapjáról.  Buddy, a 22 éves korában tragikus repülő balesetben elhunyt zenész,  aki a rock and roll zenei színtér egyik ikonikus alakjává vált, saját szerzeményei, dalai a ma emberének is ismerősen csengenek.

A rangos eseményen, mely a fővárosi Astoria Hotelben lesz, jó néhány dal elhangzik a legendás énekestől, valamint itt hallható először élőben, az Egri Péter által írt emlékdal, a „Good bye Buddy”,  című dal, amelyre nemrég még klipet is megjelentettek a fiúk, de természetesen néhány Mystery Gang dal is helyet kap a repertoárban.

A rendezvényre csupán 80 vendég tud jegyet vásárolni, elővételben a zenekar oldalán meghirdetett linken keresztül,  aki pedig személyesen nem tud részt venni, az élő, internetes közvetítéssel a világon bárhol nyomon tudja követni az eseményeket.

http://mysterygang.hu/buddy80/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9211667744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása