Rozsdagyár

HOT BEAVER - Új lemez és turné ismét az Ektomorffal

2016. október 08. - Felicium

dsc_23.jpg

Október végén ismét Európa turnéra indul a Hot Beaver zenekar az Ektomorf zenekar társaságában. Főként németországi állomások vannak mint például: Berlin, Hamburg vagy Drezda, de Csehországban (pl. Prága, Brno) és Horvátországban, Zágrábban is adnak koncertet. A hazai rajongóknak sincs okuk szomorkodni, hisz október 27-én a debreceni közönséget kápráztatja el a két együttes.

A 2014-ben alakult zenekarnak a napokban jelent meg az első nagylemeze "Pillars of Creation" címmel, amely a Hammer World októberi számának cd-mellékleteként érhető el. A fizikai formátumban is megjelenő korong 12 dalt tartalmaz. Éppúgy megtaláljuk a „slágeresebb” dalokat (pl. Feed The Machine, Static Matter, High Society), mint a down elemeket tartalmazóakat (Magno Unit Missile, From Outside). A lemez csúcspontjának nevezhető a Welcome To My Cradle és a Liberteen című szerzemények. Egy kerek történet, amit érdemes egy egységben értelmezni és hallgatni.

Ezt a hangzóanyagot október 13-án mutatják be a fővárosi közönségnek a Gozsdu Manó Klubban. A fizikai formátumban is megjelenő korong 12 dalt tartalmaz. Ezen az estén csatlakozik hozzájuk a Baron Mantis formáció is. A Mantis fiúk modern rockzenéje rendkívül dinamikus, lényegre törő és sallangmentes. Angol szövegeik jelent, jövőt és múltat átívelő utazásra csábítanak.

A hódbuli egy igazi show, melyet hitelesen csak a Hot Beaver adhat. Minden koncert egy halál, egy áldozat a rockzene oltárán.


hot_beaver_tour_2016.png

dsc_72.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4011778701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása