Rozsdagyár

METEORA - Új profi szöveges klippel jelentkezik a szimfonik metal csapat

2016. október 15. - Felicium

12717271_894463757335966_1307219570098321470_n.jpg

A budapesti Meteora, mely főleg az Epica feldolgozás számairól ismert, egy saját lemez kiadására készül. Természetesen a stílus passzol a fentebb említett zenekaréhoz, sőt nem titkolt, hogy főként ezt az operás szimfonik metalt kedveli a zenekar. Nem régiben egy új szöveges videóval jelentkeztek, amely profi még jó néhány külföldi bandát is maga mögé utasító látványvilággal rendelkezik.

Újabb mérföldkőhöz érkezett el a zenekar. A hamarosan megjelenő albumunkról kaphattok ízelítőt egy lyric videó formájában. Ne fogjátok vissza magatokat sem a hangerőt! Gyertek el október 29-én a Steamfestre, hogy elsőként hallhassátok élőben is ezt a számot, valamint további meglepetéseket!:)

A rendezvény Budapesten, az S8 Underground Clubban lesz, ahol fellép még többekközt a Dharma és a Lies Of The Machine. A móka már kora délután kezdődik, és mindenkit várnak az alábbi programokkal:

- Steampunk kisfilmek vetítése
- Jelmezverseny
- Egésznapos előadások, kiállítások
- Steampunk és Goth vásár

Részletek ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1911800217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása