Rozsdagyár

BARBA NEGRA - Különleges helyről érkezik a Leander Kills egyik vendége

2016. november 25. - Felicium

wthb_01.jpg

A mexikói (!) While The Heart Becomes ugrik be december 3-án a korábban meghirdetett cseh csapat helyett.

A Barba Negra Music Club ad otthont december 3-án a Leander Kills évzáró, budapesti nagykoncertjének. Az este két hazai vendége Leanderék őszi turnépartnere, az ØrdØg és az AWS lesz, elsőként pedig a cseh Chasing Cristy melegítette volna be a közönséget. Utóbbi csapat azonban visszamondta a fellépést, a helyükre pedig egy igazán egzotikus beugrót sikerült találnia a szervezőknek.

A 18:30-as kapunyitást követően ugyanis 19 órától a mexikói While The Heart Becomes nyitja meg az estét. A Durango államból származó srácok 2013. december 21-én jelentették meg bemutatkozó albumukat The Sinking címmel. A korongot alaposan meg is turnéztatták, hiszen headlinerként három alkalommal is bejárták Mexikót, sőt, egy közép-amerikai körutat is végignyomtak. A debütáló anyaghoz kapcsolódó érdekesség, hogy a címadó nótához készített szöveges videót az As I Lay Dying gitárosa, Nick Hipa rakta össze. A The Sinking később kapott egy hivatalos videót is, de ugyanígy járt a New Chance To Begin dal is. Ahogy az a fentiekből is kiolvasható, a fiatal zenészek élőben sem vallanak szégyent, és olyan csapatokkal osztoztak a színpadon, mint a Parkway Drive, az Oh, Sleeper, a Still Remains, az Obey The Brave, a Miss May I, de az egyik legnagyobb dobásuknak kétségkívül az minősül, hogy legutóbb a P.O.D. társaságában turnéztak. Az Erik Torrecillas énekes vezette ötfős társaság jelenleg Európában mutatja be a legfrissebb, Ephemeral című lemezüket – ennek köszönhetően jutnak el december 3-án a Barba Negrába is.

While The Heart Becomes - Ephemeral
iTunes: https://goo.gl/BTyjXg
Spotify: https://goo.gl/5Th0K1
Amazon: https://goo.gl/ny7zP6
Google Play: https://goo.gl/dhKRYF
Deezer: http://goo.gl/X6fZPp
Bandcamp: https://goo.gl/Uox8Zd
Youtube: https://goo.gl/w2s28E
Soundcloud: https://goo.gl/qeLuWs

wthb_03.jpg

wthb_ephemeral_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5111998036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása