Rozsdagyár

DRAIMAN - Összehozták a Disturbed frontemberét Beyoncével

2016. december 08. - Sorbete

disturbed-beyonce.jpg

Tegnap jelentették be az idei Grammy-díj jelölteket, s valami igazán váratlant láthattunk a felsoroltak között, méghozzá a „Legjobb rockelőadás” címszó alatt.

A kategóriában többek között szerepelt Dawid Bowie, a Twenty One Piots és Beyonce produkciója Jack White-tal is. Ezek eddig nehezen nevezhetőek rockprodukciónak, de ez után jön csak a fekete leves. Az utolsó név a listán pedig a Distured. Draiman-ék „The Sound of Silence” feldolgozása került be Beyoncéék „Dont Hurt Yourself” c. „nótája” mellé. Ez a Disturbed énekesét merőben lesokkolta, később ezt nyilatkozta a Billboardnak:

Tisztelem az összes előadót, akivel egy kategóriába kerültem, meglepő lehet, de pont Jack White-ot tisztelem közülük talán a legjobban, mondta Draiman. Nagyon furcsa ilyen emberekkel összekerülni, szerintem pont azért hívtatok meg erre az interjúra, mert szerintetek is. Mindenképpen kilóg a mi zenénk a sorból, de hát, mit tudunk csinálni?

Draimant inkább a „rock” szó széleskörű használata zavarja.

Mikor váltak ezek rockszámokká? Ha a többi műfajt nézed, akkor látod, rengeteg kategória és alkategória is van.  A rockra egy szubkategória sincs, itt négy kategóriába zsúfoltak be mindent.  Változatos? Tagadhatatlan, hogy az. Túl változatos! Amikor ugyanabban a műfajban a Disturbed és Beyoncé egymás mellé kerül, ott valami irtózatos probléma van. Nem bántani szeretném őt, de szerintem a két zene teljesen eltérő.

Véleményünk szerint Draimannak igaza van, ámbár abban is biztosak vagyunk, hogy ezt az évi Grammyt David Bowie fogja nyerni.

Forrás:Metal Injection

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1412033471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása