Rozsdagyár

METALKARÁCSONY - MTV Headbanger's Ball Tour 2016 | Barba Negra

2016. december 17. - Felicium

13567201_10153492894845448_582725564659472042_n.jpg

A metálkarácsonyt idén december 19-én tartjuk, ugyanis ezen az estén érkezik a Barba Negra Music Clubba az Iced Earth, az Ensiferum, a Kataklysm és az Unearth. Igen, mint látjuk, elég ütős társulat verbuválódott össze, európai turnéjukat pedig az MTV egykori legendás rock és metal műsoráról, a Headbangers Ballról nevezték el. A zúzós kari buli fő fellépője az Iced Earth lesz. A 80-as években alapult floridai brigád power és thrash metalban utazik, és teszi ezt annyira erősen, hogy világszerte rajonganak értük a kemény fémzene kedvelői. (Esemény ITT)

De érkeznek a skandináv folk metált magasan művelő Ensiferum tagjai is, kiknek legutóbbi, "One Man Army" című lemezük Finnországban az 1. helyig menetelt, míg Németországban a 15. helyet gyűjtötte be a slágerlistán. Folk és thrash metál mellé mi jöhet még? Naná, hogy nem hiányozhat a repertoárról egy kis death metál, amit a kanadai Kataklysm fog nekünk szállítani, de a metal legújabb vadhajtása, az amerikai metalcore képviselői, az Unearth is ott lesznek velünk ezen a különleges elő-karácsonyon. Közelednek az ünnepek, a pihenésnek és lecsendesedésnek is itt az ideje, de csak ezen buli után!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8012051437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása