Rozsdagyár

DÜRER - Phoenix RT & Rocken Dogs koncert

2017. február 21. - Felicium

phoenixrt0318.jpg

Március 18-án, a Dürerben adja első önálló budapesti koncertjét a csallóközcsütörtöki Phoenix RT. A zenekart számtalan alkalommal láthatták már a fővárosi rockrajongók a Barba Negrában, többek között a Road vagy a Depresszió vendégeként, de felléptek a Lemmy Emlékesten és a Rockstar Meetingen is. Eljött hát az ideje egy önálló koncertnek, ahol a Rocken Dogs társaságában várják majd budapesti rajongóikat.

A hard rockban utazó Rocken Dogs sem ismeretlen a műfaj szerelmeseinek, hiszen tavaly novemberben és decemberben a Tankcsapda vendégeként járták az országot.

Március 18-án, a Dürer kistermében a győri illetőségű ZeroDay melegíti majd be a színpadot. Az eseményhez ITT tudtok csatlakozni:

https://www.facebook.com/phoenixrt/
https://www.facebook.com/RockenDogs/
https://www.facebook.com/zerodayband/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4212277867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása