Rozsdagyár

DÜRER KERT - Metallica & Opeth csőre töltve

2017. május 04. - Felicium

metallica_opeth_tribute_night.jpg

Ki vagy éhezve egy igazán zúzós, ’addig tombolunk, míg össze nem esünk’ éjszakára? Van egy jó hírünk, nem kell 2018-ig várnod, hogy a világ legnépszerűbb metál bandájának - naná, hogy a Metallicáról van szó – slágereire bulizz!  És ez még nem minden, a metál hadszíntér svéd vonala, az Opeth egyedülálló zenei világa is életre kel május 5-én a Dürer kert nagytermében! Egy este, két őrült utazás a kemény fémzene hullámhosszán. (Esemény ITT!)

Figyelmeztetünk, maratoni metál bulira készülj, a színpadra lépő tribute bandák ugyanis hihetetlen ütős programmal készülnek, apait-anyait beleadva fognak minket szétszedni.

De kik ők?

A SCARY GUYZ Jamesék fénykorát idéző hosszúságban, két és fél órányi fémmel készülnek átrobogni a 'Talicska életművön, a nagy slágerek mellett ritkábban játszott dalokkal és zenekari kedvencekkel felvértezve.

A banda amúgy 2004-ben alakult azzal az ötlettel, hogy jó volna pár tempósabb, kevéssé agyonhallgatott Metallica számot játszani, aztán az első évek hardcore koncertprogramjai után középútra leltek, így már nem csak a legnagyobb fanok értik miről van szó, hanem az ő haverjaik is el tudják kapni a fonalat.

A CITY OF MOON a svéd Opeth ezredfordulós lemezanyagából válogatott össze egy nagyon tömény, másfél órás programot, felidézve azokat az éveket, amikor a stockholmi zenekar igazán megalapozta máig hű, világméretű rajongótáborát.

A 10 éves formáció hosszabb kihagyás után tavaly márciusban tért vissza a színpadra, de a mostani koncert számukra is különleges alkalom, ezen az estén megalkuvásmentes válogatást tálalnak elénk az Opeth klasszikus, ezredfordulós négyes felállása idején született lemezek anyagából! Érdemes lesz időben érkezni!

Mind a Metallica, mind az Opeth szerelmeseinek tehát kötelező a megjelenés – persze csak ha nem akarnak lemaradni a tavasz legzúzósabb élményéről. Találkozunk május 5-én a Dürerben!

scary_guyz.jpg

city_of_moon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7112478087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása