Rozsdagyár

WALL OF SLEEP - A Night Beyond Doom est a ShowBarlangban holnap!

2017. május 25. - Felicium

18558940_10212903017627429_60716843684355860_o.jpg

Holnap este hatalmas visszatérő koncertet az a Wall Of Sleep, akiknél az új énekes nem más, mint BZ. Hogy mi sül ki ebből? Hatalmas bólogatás, melyhez pénteken te is csatlakozhatsz a budapesti ShowBarlangban. Az est további hangulatfelelősei a Clue és a nagy visszatérőnek számító Dying Wish lesz.

Ha mindenáron kell közös pontot találni a május 26-i estében, az legyen a doom, de ez is inkább hangulatban, mint egyértelmű zenei stílusban értendő. A Wall Of Sleep ezt a zenei világot tágítja egyre szélesebbre, míg a Dying Wish és a Clue két különböző oldalról közelít ehhez.


A Wall Of Sleep nemrég találta meg új énekesét Bátky Zoltán (BZ) személyében, akivel az eddigi hagyományok megtartása mellett még szerteágazóbb irányokba kalandozik a csapat. A nagy visszatérő Dying Wish a tavalyi "Tükörország" lemez apropóján zenél, míg a Clue eddigi kislemezeiről és tavaly megjelent első albumáról szemezgetve nyitja az estét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9312538619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása