Rozsdagyár

SUMMER BREEZE 2017 - Hamarosan startol a fesztivál

2017. július 30. - SerialSimeon
Summer Breeze fényképe.
Már csak kicsivel kevesebb, mint három hét van hátra az idei Summer Breeze Open Air fesztivál indulásáig, a németországi Dinkelsbühlben.

A Summer Breeze idén már a 20 éves fennállását ünnepli. Ezalatt a két évtized alatt már a kemény zene jeles képviselőinek nagy része megfordult már a német fesztiválon. Évről évre egyre változatosabb kínálat a programok terén, de talán az idei a legütősebb a Summer Breeze felállásának történetében.
thumb
Íme néhány zenekar, akik osztoznak a jeles esemény ünneplésében a szervezőkkel és a nagyérdemű közönséggel: Amon Amarth, Amorphis, Children Of Bodom, Dark Tranquillity, Devin Towsend Project, Ensiferum, Epica, Haggard, Hatebreed, Finntroll, Heaven Shall Burn, In Extremo, Korn, Kreator, Megadeth, Moonspell, Motorjesus, Nile, Obituary, Overkill, Primal Fear, Sonata Arctica, Terror, Tiamat, Whitechapel, Wintersun, Within The Ruins és még sokan mások…

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4612700191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása