Rozsdagyár

UNDER BUDAPEST - Új helyszínen a Hazai Reménységek éjszakája!

2017. szeptember 24. - Felicium

szept29.jpg

Örömteli hír, hogy ősszel visszatér nyári szünetéről a Hazai Reménységek cikk & koncert-sorozat. Sanjos öröm az ürömben, hogy ez a buli lesz a No Respect utolsó koncertje. A srácok különböző irányba húznak, így a bartság megmarad köztük, de külön utaton folytatják a zenélést. A buli természetesen még két zenekar ott lesz, akikről már készítettünk cikket, azaz a Sunbabiez pop-rock gépezete és a szimfonikus rockban utazó Crash & Ride, akikkel egy régiebbi interjút is olvashattok nálunk. (Interjú ITT!) A koncertek a ShowBarlang megszűnése okán új helyen, az Under Budapestben kerülnek megrendezésre.

NO RESPECT

Hazai Reménységek cikk: ITT!

A banda 2012-ben alakult, azóta töretlenül hajtanak előre. Ami érdekes lehet, hogy a színpadon 4-en állnak, viszont a zenekar sikereiért már régóta 5-en felelősek és építik tudatosan az elképzelt koncepciót. A videoklipeket, fotózásokat, tartalmakat - szóval tényleg szinte mindent - maguknak gyártják, ez alól talán csak a dalok felvétele képez kivételt, mert az Köteles Leandernél készül."

CRASH & RIDE

Hazai Reménységek cikk: ITT!

A banda alapítása egészen a 2012-13as évekbe nyúlik vissza, amikor is kialakult a zenekar belső magja és elkezdték a közös munkát. Ebben a stílusban nem sokan próbálkoznak itthon és még kevesebbeknek sikerül hosszútávon életben maradnia, de a Crash & Ride már több mint három éve törtet a magyar undergroundban egyre előre. Az első videóklip is ezt mutatja, ami 2014 májusában jelent meg, a The Last Day on Earth című dalhoz. 

SUNBABIEZ

Hazai Reménységek cikk: ITT!

A zenekar és az énekes/gitáros gyökerei a 90-es évekbe vezethetőek vissza, amikor is a Nirvana, azon belül Kurt Cobain zenélésre inspirálta Esliet. Maga a Sunbabiez 2008-ban alakult, így lassan 10 éve "járják" saját útjukat, melyen főként angolul írt dalokat adnak elő. A manapság zenekarként működő trió egykoron egyszemélyes projeként indult.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9812882752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása