Rozsdagyár

ALL BUT ONE - Klippremier és koncert a Dürerben!

2018. január 24. - Felicium

all_but_one_promo_01_photo_bodna_r_da_vid.jpg

A budapesti székhelyű, de nemzetközi banda zenéjében ötvözi a melodikus modern metalt a popos énekkel, és sajátos, a zenekarra jellemző gitárfutamokkal teszi egyedivé a hangzásvilágot. A több mint egyéves aktív időszakuk alatt kiadták "Square One" című első nagylemezüket a német Lifeforce Records gondozásában, valamint a Rising Talent Agency segítségével egy önálló Európa-turnén is részt vettek. Az útra elkísérte őket a Mihaszna Filmes Nagy Viktor barátjuk, és az itt készült felvételekből, illetve pár teltházas budapesti koncert anyagaiból született egy utánozhatatlan hangulatú roadmovie, ami egyúttal a zenekar negyedik videoklipje. 

A zenekar jelenleg egy új albumon dolgozik, valamint hamarosan kiad egy kislemezt is egy új videoklip kíséretében, amelynek munkálatai már lázasan folynak a háttérben, és aki követi a zenekar Facebook-oldalát, elcsíphet néhány kulisszatitkot. A legközelebbi budapesti koncertjük a Dürer kert középső termében lesz a Counter Clockwise, a Harrisons, és a Tiansen társaságában. Aki teheti, látogasson el az eseményre, mert az eddig ismert dalok mellett itt játssza először a zenekar élőben a legújabb dalukat a készülő nagylemezről (esemény).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7313600591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása