Rozsdagyár

ROCKMARATON - Friss nevek: Crowbar, Agregator, Brujeria, Spasm

2018. február 01. - Felicium

unnamed_17.jpg

Harminc éve, a louisianai mocsarakban alakult a CROWBAR zenekar, akik a doom és heavy metalt hardcore punkkal ötvözve saját stílust alapítottak sludge metal néven. Sajátos hangzásviláguk és munkásságuk napjaink legnagyobb zenekaraira is hatással voltak. Tijuhana az a hely, ahová zülleni járnak az amerikai filmekben a tinédzserek – és az a város, ahonnan a BRUJERIA származik. A spanyolajkú death/grind brigád, ikonikus basszusgitárosán (Shane Embury-n) keresztül erősen a kötődik a Napalm Death-hez - a sátánizmus, a drogok és a politika hármasáról előszeretettel éneklő mexikóiak brutális műsorral készülnek, ígéretük szerint a machetéket se hagyják otthon. Csehország igen jól áll gore grind téren, a Gutalax tavalyi sikere után, idén a SPASM próbál majd a fesztivál minél hangulatosabb befejezéséről gondoskodni, honfitársaikéhoz hasonló, lenyűgöző színpadi showjukkal! A hazai vonal is újabb 8 névvel bővült: Agregátor, Alcohol, Archaic, Ismerős Arcok, Kylfingar, Paediatrician, Sunset, Tisztán a ​C​él ​F​elé.

unnamed_15.jpgunnamed_16.jpg

Februárban még két bejelentés van hátra és teljes lesz a program – elindul hamarosan a napijegy értékesítés is. Addig a bérletek 15.990 Ft-ért kaphatóak: itt, SZÉP-Kártyával is: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1613623384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása