Rozsdagyár

ACID VICTORIA - Szombaton 4 éves születésnap Budapesten! | Vendég: Soulfur

2018. február 06. - Felicium

febr10_kicsi_1.jpg

Idén február 10-én ünnepli fennállásának negyedik évfordulóját a budapesti Acid Victoria. Az időközben ismét trióvá fogyott zenekar eközben első nagylemezén is dolgozik, mely az idei évben fog megjelenni több mint tíz dallal. A készülő albumról január 1-én már közzétették a Get High című számot, ami biztosan elhangzik majd a bulin is. Emellett rengeteg régi és még sosem hallott új számmal készülnek a másfél órás show-ban. A vendég pedig a Soulfur lesz, akiket Eternity néven ismerhet a közönség. Ezzel a névvel ez lesz a csapat első élő szereplése (Facebook-esemény).

A szombati rock hepaj 19:30-kor veszi kezdetét a budapesti Under Budapestben, mely legkönnyebben a 32-esek terétől közelíthető meg. Természetesen a két zenekar nem kevés meglepetéssel készül, amit felvezetett az a két kép is, melyet az elmúlt hetekben osztottak meg arról, hogy közös próbán voltak. Érdemes lesz az egész bulit végignézni, mert jó hangulatú és fordulatokban gazdag estének nézünk elébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9713638678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása